En uppdatering

Jag bryter lite och berättar om min status jut nu istället för att fortsätta skriva på min resa.
Jag har gjort två leveroperationer en lite mindre och en väldigt stor skulle jag säga. Nu är det dags att operera tarmen, någonting som förhoppningsvis händer om några veckor. Jag har gjort lite hopp i min behandling dvs den har skjutits fram lite då mina trombocytvärde varit dåliga eller i alla fall inte tillräckligt bra för en cytostatikabehandling. Nästa behandling blif förhoppnigsvis på måndag. Det skulle egentligen varit i måndags men då var mina värden för dåliga som sagt. Detta gjorde dock att jag kunde få min andra Coronsspruta så helt värdelöst var det absolut inte.

Får skriva en uppdatering om jag får behandling på måndag det vet jag först 20 min innan behandlingen startar oftast. Får skriva ett inlägg om hur behandlingen läggs upp för mig. Det kan vara nyttigt för andra cancersjuka att läsa. Men tänk på att alla har olika behandlingar ocvh planen ser olika ut för alla.

3 svar på ”En uppdatering”

 1. Hej Johan❣️
  Vi tänker på dig här i från Tavira, Portugal.
  Många Stora Varma Kramar
  Eva och Gunnar
  ♥️💙

  Svara
 2. Hej Johan,
  Så kul att snacka lite idag😊👍🏻. Det är extremt tomt utan dig på jobbet,. Jag fixar och donar lite, bygger lite lösningar, kollar lite brandväggar mm men det ska bli så kul när vi kan göra det tillsammans igen. 😁👍🏻
  Nu spottar vi i nävarna och ger energin en extra knuff i rätt riktning👊🏻💪🏻👊🏻💪🏻 Ses snart😊

  Svara

Lämna en kommentar